24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!
Wij accepteren pin en contact.

Loodgieter werkzaamheden

Loodgieter werkzaamheden: Voor velen is douchen en badderen gemeengoed geworden. In de ochtend of avond uit de kleren en even lekker onder de douche is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De stress spoelt van u af en als herboren stapt u er weer onderuit. Pas wanneer u bij uw sportclub of op de camping onder een lauw straaltje stapt merkt u het belang van een goede douche. Onze loodgieters in Rotterdam hebben jaren geleden reeds tot de conclusie gekomen dat in de huidige gejaagde maatschappij een goede badkamer vrijwel onontbeerlijk is. Onze loodgieters in Rotterdam weten wat u van ons verwacht; producten die aan uw persoonlijke eisen voldoen. Zowel qua design, vorm en functionaliteit als qua prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw badkamerwensen.

Dakbedekking

In ons regenachtige kikkerlandje is een goed dak op uw woning of bedrijfspand onontbeerlijk. Slechts weinig zaken zijn zo vervelend als een lekkende dakbedekking en de daarmee gepaard gaande wateroverlast. Om lekkage en andere overlast voorkomen is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte conditie verkeert. Een kleine mankement kan grote gevolgen hebben. Wij zijn een gerenommeerd adres wanneer het gaat om het herstel en de aanleg van allerhande soorten dakbedekking.

Loodwerken 112 Loodgieter

Wij hebben ruime ervaring in alle loodgieter werkzaamheden. Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, nok- en hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale) gebouwen.

24 uur spoedservice

  • Gesprongen waterleidingen door vorstschade
  • Dak en dakgoten lekkage
  • Lekkages aan daken en dakgoten
  • Kapotte buitenkranen
  • Lekkages aan waterleidingen of CV installaties
  • Verstoppingen, afvoer, riolering, ontstopping
  • Leegpompen ondergelopen kelders en kruipruimten

CV installatietechniek en onderhoud

Niets is heerlijker dan op een gure winterdag uw eigen warmgestookte huisje te betreden. Een goede CV-installatie is dan ook onontbeerlijk in iedere woning. Wij hebben een jarenlange ervaring in het installeren van complete CV-installaties. Met raad en daad staan wij u bij, om te komen tot de juiste keuze voor uw woning. Een goede CV-ketel zal u nog jaren van dienst moeten zijn en het is dus zeer belangrijk dat u een weloverwogen en gefundeerde beslissing neemt.

Installatietechniek gas en water

Nederland bezit sinds mensenheugenis een goed functionerend riolering- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het meer en meer dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze Loodgieter werkzaamheden die er plaatsvinden. Wij beschikken over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

Voor meer info over loodgieter werkzaamheden, bel: 0800-8888 112.